Selecteer een pagina
Early Bird-tickets Latin Vibes
Early Bird-tickets Latin Vibes

Verkoop Early Bird-tickets Latin Vibes – Feliz Navidad gaat (heel) hard

De voorverkoop van het Latino Kerstfeest ‘Feliz Navidad’ is slechts enkele weken bezig, maar gaat nu al hard mogen we bekennen. We horen van verschillende feestgangers dat zij het feest ‘Colombian Vibes’ in juni moesten missen omdat zij te laat waren met tickets kopen, maar dat dit hun deze keer toch niet zal gebeuren. Er stonden tijdens Colombian Vibes bijna 90(!) mensen op de reservelijst. Snoozers are losers lijkt het advies! So stop snoozing en koop dat ticket!

LE-GEN-DA-RISCH!

Zo luidde het antwoord op de vraag hoe de bezoekers van Colombian Vibes de avond hadden ervaren. De tweede opmerking, eigenlijk vraag was: Wanneer krijgen we nog zo’n feest? Nu lieten we 27 augustus al doorschemeren dat we met grote trots een Latin Kerstfeest mogen aankondigen. De officiële titel van het feest luidt: Latin Vibes – Feliz Navidad.

Latin Vibes – Feliz Navidad

Met Latin Vibes, Feliz Navidad vieren we een Kerstfeest in Latijns-Amerikaanse sfeer. Dresscode is hier dan ook naar. Je mag in smoking, pak en jurk, maar ook gewoon in nette kleding komen. Het moet een prachtig sfeervol feest worden die zijn gelijke niet kent. We gaan deze keer het grootste Latino-Kerstfeest vieren die ooit is gehouden in Nederland en jij bent hierbij van harte uitgenodigd!

Koop snel jouw Early Bird-tickets!

Koop hieronder snel jouw Early Bird-tickets voor deze zijn uitverkocht. Ondertussen zitten we op 65% dat deze tickets zijn uitverkocht. Hierna worden de tickets duurder. Koop hier zo spoedig mogelijk jouw ticket.

Mocht je meer willen weten over het onstaan van Feliz Navidad? Klik dan hier.

Early Bird-tickets Latin Vibes koop je hieronder

Mis dit Latino Kerstfeest niet!Latin Vibes
Latin Vibes
Latin Vibes
Latin Vibes