Selecteer een pagina
twee goede doelen
twee goede doelen

Een percentage van de ticketverkoop gaat naar twee goede doelen

Latin Vibes, Feliz Navidad wordt gehouden in december, de maand van verzoening, warmte, geborgen- en gezelligheid. Speciaal voor dit evenement hebben we twee goede doelen uit Colombia gevraagd of wij hun financieel mogen ondersteunen.

Feliz Navidad, voor iedereen

Het feest Feliz Navidad is voor iedereen en december is de maand waarin er veel ‘charity’ acties worden ondernomen. Ook wij willen maatschappelijk ons steentje bijdragen. Dit willen we doen door de twee goede doelen financieel te ondersteunen. De twee goede doelen die we hebben uitgekozen zijn Stichting Help Colombia en Stichting Juconi. Beide stichtingen zetten zich in voor kansarme kinderen in Colombia. Wij willen hun een handje helpen door hun in ieder geval een euro per verkochte ticket te garanderen.

Wie zijn de goede doelen?

De twee goede doelen die we steunen zijn Stichting Juconi en Stichting Help Colombia.

Stichting Juconi
Stichting Juconi bestaat sinds 1995 en is opgericht om structureel hulp te bieden aan straat- en zwerfkinderen in Latijns-Amerika. De naam Juconi staat voor Junto con los niños. Naast dat men straatkinderen helpt in Mexico en Ecuador opereert men met name in Colombia.

Meer informatie:
Website: www.juconi.nl
E-mailadres: info@juconi.nl
IBAN: NL 44 INGB 000 478 41 41
KVK: Stichting Juconi staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 41147085

Stichting Help Colombia
Stichting Help Colombia bestaat sinds 2016 en is opgericht om structureel hulp te bieden aan kansarme gehandicapte kinderen in Colombia. Met de financiele steun die de stichting krijgt worden de geestelijke gehandicapte kinderen geholpen in hun dagelijkse bezigheden. Ze krijgen onder andere schrijfmaterialen, fysiotherapie, muziek- en kookles.

Meer informatie:
Website: www.stichting-shc.nl
E-mailadres: info@stichting-shc.nl
IBAN: NL28 ABNA 0597 5395 53 t.n.v. Help Stichting Colombia.
KVK: Help Stichting Colombia staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66323452.

Koop hieronder direct tickets!

Mis dit Latino Kerstfeest niet!