Selecteer een pagina
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht

Feliz Navidad – Early Bird 97% verkocht

We zijn weer een weekje verder en 11 weken dichter bij de grootste Latin kerstviering die Nederland ooit gekend heeft. Ondertussen mogen we met trots zeggen dat we al 97% van onze Early Bird Tickets hebben verkocht.

Even op adem komen…

We zijn ondertussen al eventjes begonnen met de ticketverkoop. We merken dat veel bezoekers na een heerlijke vakantie weer even op adem moeten komen en misschien het weer druk hebben met de kinderen naar school te doen. Ook de werkende bezoeker is misschien alweer gewend aan het strenge regime van zijn of haar werkgever. Dan hebben we ook nog de student, die in tegenstelling tot vroeger toch echt aan de bak moet. Komkommertijd is voorbij… Alles begint weer.

Losgaan!

Hoe lekker zou het dan zijn als je op 15 december alle zorgen even kunt vergeten en los kunt gaan op de heerlijke zomerse klanken van merengue, salsa, vallenato, reggaeton en bachata. Het wordt een gezellig kerstfeest waarbij je iedereen mag meenemen die je kent. Samen maken we er een heerlijk avondje van. Salsaband Groove Patada komt, Colombian Taste komt de innerlijke mens verwennen en DJ Colombo staat te trappelen om de voetjes van de grond te krijgen bij jullie! Aan ons ligt het niet, koop dat ticket. Vamos!

Mocht je meer willen weten over het onstaan van Feliz Navidad? Klik dan hier.

Early Bird-tickets Latin Vibes koop je hieronder

Mis dit Latin Kerstfeest niet!Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht