Selecteer een pagina
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad - Een Latin kerstfeest in stijl
Feliz Navidad - Een Latin kerstfeest in stijl

Feliz Navidad – Een Latin kerstfeest in stijl

Latin Vibes, Feliz Navidad wordt een Latijns-Amerikaans kerstfeest om nooit meer te vergeten. Om dit feest in goede banen te leiden is er een team aangesteld die al maanden bezig is om verschillende ideeën en opdrachten voor het feest uit te voeren. Dit prachtige feest vieren we geheel in stijl en hier past natuurlijk een passende dresscode bij.

In stijl

Voor deze avond geldt er een dresscode. Natuurlijk mag je helemaal straks in het pak en de dames in het lang. Een vereiste is alleen dat je komt in leuke feestelijke kleding, dus geen sportkleding. De bedoeling van de avond is dat de dames zichzelf mogen op- en uitdossen en de heren zichzelf ook van hun beste kant laten zien. Als iedereen er strak uitziet, maakt het het allemaal net wat leuker en specialer nietwaar? Misschien houden de singles onder ons er dan ook nog een leuke date aan over, wie weet. Op deze avond kan alles.

Nog steeds geen tickets?

Ai caramba, dat wordt maar eens tijd dan! De Early Bird Tickets beginnen echt op te raken. Wees er snel bij want na de verkoop van de Early Bird Tickets worden deze omgezet naar Regular Tickets. De prijs van de Regular Tickets zijn iets hoger. Nog steeds blijft er een percentage van de ticketopbrengst gaan naar twee goede doelen.

Early Bird-tickets Latin Vibes koop je hieronder

Mis dit Latin Kerstfeest niet!Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht
Feliz Navidad Early Bird 97% verkocht