Selecteer een pagina
Feliz Navidad: Naast feesten ook aandacht voor goede doelen
Feliz Navidad: Naast feesten ook aandacht voor goede doelen

Feliz Navidad: Naast feesten ook aandacht voor goede doelen

Op 15 december 2018 gaan we feestvieren met Feliz Navidad. Dit Latijns-Amerikaanse kerstfeest is in december dus willen we graag iets doen voor goede doelen. We hebben Stichting Help Colombia en Stichting Juconi gevonden als leuke goede doelen die allebei het hart op de juiste plaats hebben. Als we deze goede doelen een handje kunnen helpen, laten we dit niet na.

Heerlijk gezellig avondje is gekomen

Wat houden we van kerst. Ja, het klinkt misschien een beetje gezapig, maar voor ons is het een heerlijke tijd van reflectie en voorbereiding op een nieuw jaar. 2019 staat voor de deur, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Maar voordat het zover is, gaan we eerst gezamenlijk gezellig richting het einde van het jaar in ‘Latin Style’.

Niet 1 maar 2 goede doelen!

Niet alleen in de eerste plaats omdat het december is, maar omdat we elkaar allemaal waar het kan moeten helpen, doneren wij een percentage van de ticketopbrengst naar het goede doel. We doneren aan Stichting Juconi van Annik en Stichting Help Colombia van Jeroen. Beiden stoppen hun liefde, ziel en zaligheid in het vooruit helpen van onze toekomst, de kinderen. Dus wil je een Latin kerstfeest waarbij je ook nog eens twee goede doelen steunt in één? Kom dan naar Feliz Navidad op 15 december! Koop hieronder jouw kaarten!

KOOP HIERONDER DIRECT TICKETS!

Mis dit Latin Kerstfeest niet!