Selecteer een pagina

Meet Team Feliz Navidad

We stellen je het Team Latin Vibes voor die de avond mogelijk maakt! Geen Feliz Navidad zonder team. Wij houden van Zuid-Amerika en vonden daarom dat er een Kerstfeest moest komen dat volledig Latin is. Hier issie dan!

Caroline
Hola, ik ben Caroline en ik ben 33 jaar. Ik woon in Amersfoort en werk als managementassistent. Omdat mijn man, Luis Ernesto, uit Colombia komt heb ik meerdere keren een bezoek gebracht aan het land en heb ik kennis mogen maken met de cultuur. Ik vind het heel leuk om deel uit te maken van het team en ik kijk dan ook uit naar 15 december. Het gaat vast en zeker een fantastisch feest worden!


Lysandra
Ik ben Lysandra. Ik ben 33 jaar en woon in Amersfoort. Ik word ontzettend blij van plannen en organiseren en van dingen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Soms is dat op papier, maar vaak ook in de keuken! Mijn roots liggen in de Caraïben. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Latijns-Amerika een speciale plek heeft in mijn hart. Ik ben door op het klimaat, de mentaliteit, de muziek, de dans en natuurlijk het eten. Ik vind het dan ook onzettend leuk dat ik een creatieve bijdrage mag leveren aan Latin Vibes in Amersfoort. Ik verwacht dat 15 december het een ontzettend gezellige avond zal worden. Hopelijk tot dan! 🙂


Consuela
Hola, ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Consuela en ben 36 jaar. Ik ben geboren in MedellĂ­n en de zus van Martha. Samen met mijn gezin woon ik in Kapelle (Zeeland). In het dagelijkse leven bezorg ik post en werk als huishoudelijke hulp. Verder geniet ik van het moeder zijn van een prachtige dochter.


Carlo
Mijn naam is Carlo en kom uit de eerste golf van geadopteerde Colombianen. Ondertussen ben ik 5 keer teruggeweest naar Colombia. Mijn belevenissen heb ik regelmatig gedeeld in mijn verhaaltjes in het BolĂ­var Magazine en Colombiaans.nl. Ik ben zeer geĂŻnteresseerd in hoe Colombianen leven. Hun cultuur, waarvan ik veel van mezelf terugzie. Ik speel muziek in een band die speelt voor militaire veteranen.


Ekelien
Mijn naam is Ekelien, Colombiaanse naam, Marisol Ahumada. Ik ben 33 jaar en heb twee jongens van 3 en 4 jaar en wij wonen in Leeuwarden. Ik ben werkzaam in het onderwijs en bij een hijskranenbedrijf. Ik heb erg zin in 15 december, want ben benieuwd naar alle lieve mensen die ik ook dan weer zal ontmoeten. Afgelopen 20 januari heb ik zelf mijn eerste Colombiaanse feest in Leeuwarden georganiseerd. Dat was een nieuwe ervaring voor mij en ben blij dat ik mezelf heb mogen onderdompelen in het ontmoeten van nieuwe mensen. Dus ik heb er veel zin in en ik verwacht alleen maar lachende mensen en een heerlijke avond gezelligheid en veeeeeel dansen!! Tot dan!!!


Martha
Hola, Ik ben Martha en ik ben 33 jaar. Ik woon met mijn gezinnetje in Berlicum. Naast het fulltime mama zijn, werk ik parttime als fysiotherapeute in Vught. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Sinds 2 jaar ben ik pas actief bezig met “het ontdekken” van Colombia, het heeft mij aangenaam verrast. Mijn zus (Consuela) nam mij 2 jaar terug mee naar “Onafhankelijkheidsdag” (Colombia Cultural). Ik voelde letterlijk dat ik thuis kwam en dat is de start geweest van de (her)ontdekking van mijn roots. Hoe kan ik dit beter doen, dan een evenement meeorganiseren wat draait om en staat voor “verbinding”? Precies! Ik wil de passie delen voor alles wat met Latijns-Amerika te maken heeft! Ik kijk erg uit naar 15 december en ontmoet jullie graag op deze bijzondere dag! Tot dan!


Luis Ernesto
Hola Quiubo! Mijn naam is Luis Ernesto, opgegroeid in een (heel) klein dorpje bij Apeldoorn en geboren in de Colombiaanse hoofdstad. In 2012 heb ik de marathon van Berlijn gelopen voor Straatkinderen MedellĂ­n, Stichting Hogar en Hogar Monserrate. In 2013 startte ik Colombiaans.nl en begon vrij snel met het schrijven over Colombia. Via Colombiaans.nl zijn er initatieven ontstaan zoals Aires Colombianos (Colombiaanse folklorische dansgroep), Go2Colombia (Reisbureau) en het BolĂ­var Magazine (Alles over Colombia). Ik kijk ernaar uit om jullie te zien op de 15e en hoop dat dit een gedenkwaardige avond zal zijn waar nieuwe vriendschappen voor het leven worden gemaakt. Chao y nos Vemos!


KOOP HIERONDER DIRECT TICKETS!

Mis dit Latin Kerstfeest niet!