Selecteer een pagina

Feliz Navidad keert terug!

Hoewel sommigen nog van hun laatste vakantiedagen genieten in een hangmat van de zon in een ver oord zijn wij al gestart met de voorbereiding van het meest sfeervolle en gezellige Latin Kerstfeest dat Nederland rijk is! Vorig jaar was ‘Feliz Navidad’ uitverkocht en moesten we zelfs bezoekers aan de deur weigeren omdat het vol was.

Dansende beveiliger

De bezoekers dansten en sjansten er de hele avond lustig op los en bleef niet onopgemerkt. Iedereen had het naar zijn zin. Van de bezoekers, EHBO’ers, naar de toiletjuffrouw naar het barpersoneel tot aan zelfs een dansende beveiliger toe.

Latin Kerstfeest in Amersfoort

Deze keer ben je wederom van harte welkom bij Zandfoort aan de Eem in Amersfoort. We zijn ondertussen al druk met de voorbereidingen. We willen er nóg een schepje bovenop doen en hebben echt wat gedaan met de feedback die we hebben mogen ontvangen na de laatste editie.

Kaartverkoop Feliz Navidad zojuist gestart

De ticketverkoop is zojuist van start gegaan, dus je kunt nu al jouw kaartjes kopen voor dit gezellige Latin Kerstfeest, compleet met band en DJ’s. Dus neem iedereen mee die je kent en geniet van elkaar, de sfeer en muziek.

*** Wees er snel bij. De afgelopen editie gingen de kaarten hard en moesten we bezoekers weigeren.

Extra informatie

Tickets: https://www.latinworld.nl/buyticket.php?id=77928
Wat: Feliz Navidad (Latin Kerstfeest). Feliz Navidad is een sfeervol Latin Kerstfeest waarbij sfeer, (live)muziek en gezelligheid centraal staan. Dit wordt georganiseerd in een sfeervolle locatie compleet met DJ’s en livemuziek.
Datum: Zaterdag 14 december 2019
Locatie: Zandfoort aan de Eem (Amersfoort)
Tijd: 20.00 – 01.00 uur
Website: www.LatinVibes.nl
Dress code: Netjes (Pak en Jurk mag, graag zelfs)

Social Media

Volg ons nu ook via Instagram en Facebook. Hier plaatsen we het laatste nieuws, updates en filmpjes!

KOOP HIERONDER DIRECT TICKETS!

Mis dit Latin Kerstfeest niet!

Volg ons via Instagram