Selecteer een pagina

Special Bird opgelet! Speciale actie voor Family & Friends

Met nog 41 dagen op de kalender tot Feliz Navidad gaat het snel met de tijd. Op verzoek van velen hebben we daarom een Family & Friends-korting. Koop nu jouw kaartje voor slechts een tientje! Wees er snel bij want de actie is slechts tijdelijk.

Wat?

Op 15 december 2018 vieren we een kerstfeest, geheel in Latin stijl! Vanaf 20.00 gaat het dak eraf en komt de live salsaband Groove Patada spelen in Zandfoort aan de Eem (Amersfoort). Ook aan de inwendige mens wordt gedacht want Colombian Taste verzorgt de catering. Koop hier jouw latin lekkernijen.

Wanneer?

Latin Vibes – Feliz Navidad wordt georganiseerd op zaterdag 15 december vanaf 20.00 uur.

Waarom?

Sluit op een heerlijke manier het jaar af op de latin klanken van salsa, bachata, vallenato en regaeton.

Special Bird Tickets

We hebben op verzoek van velen die met hele families komen een speciale actie. Koop nu jouw kaartje voor een tientje in plaats van 15,-. Koop deze direct hieronder. De prijs 10,- is exclusief fee. Met de aankoop van jouw kaartje verzeker je niet alleen van een gezellige avond, maar steun je direct 2 goede doelen. Je steunt stichting Juconi en Stichting Help Colombia. Wees er snel bij want de actie duurt slechts tot en met 18 november 2018.

KOOP SNEL JOUW SPECIAL BIRD KAARTJE! BEPERKTE ACTIE

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

KOOP HIERONDER DIRECT TICKETS!

Mis dit Latin Kerstfeest niet!