Selecteer een pagina
Groove Patada
Groove Patada
Groove Patada

Salsaband Groove Patada komt optreden!

On-Nederlands, buitengewone kwaliteit en zeer temperamentvol!” Zomaar even wat superlatieven die men gebruikt voor deze swingende en vrolijke salsaband. Groove Patada komt op 15 december op Latin Vibes de live muziek verzorgen. Ze gaan wederom de pannen van het dak spelen tijdens Latin Vibes, Feliz Navidad.

Dit kleurrijke stel heeft bandleden uit maar liefst 8 verschillende landen en hebben ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd als band. ‘Feliz Navidad’ mocht je op 15 december al niet missen en met deze band kan de avond al helemaal niet meer stuk. Dus wees er snel bij want de Early Bird-tickets gaan heel hard.

De stijl(en) van Groove Patada

De 9-koppige band speelt muziek uit de Latin gouden jaren ’70. Tijdens deze hoogtijdagen van de Latin music kwamen er verschillende hits uit die vandaag de dag nog steeds gedraaid wordt en / of gebruikt worden in een samples.

De stijl van Groove Patada is niet onder één noemer te plaatsen. De basis is salsa, maar de 9-koppige band speelt ook een mix van Cha Cha, Ruma Guaguanco en Merengue. Overal waar Groove Patada komt voegen zij zoveel mogelijk speelse elementen in hun muziek. Ze toveren een glimlach op je gezicht en zorgen voor swingende heupen, verhitte feestzalen en verhoogd feestvreugde. Dit mag je niet missen. Bekijk hieronder een aantal filmpjes.

Just the coolest salsa band in town!

Bekijk hieronder de video’s van Groove Patada

Wees erbij op 15 december en mis niets van deze avond die bol staat van de verrassingen. Koop hieronder snel tickets voor Latin Vibes – Feliz Navidad. Hiermee steun je direct twee goede doelen want een percentage van de kaartverkoop gaat naar Stichting Help Colombia en Stichting Juconi.

Koop hieronder direct tickets!

Mis dit Latino Kerstfeest niet!