Selecteer een pagina
Early Bird-tickets voor Feliz Navidad bijna uitverkocht!
Early Bird-tickets voor Feliz Navidad bijna uitverkocht!

Early Bird-tickets voor Feliz Navidad bijna uitverkocht!

Early Bird-tickets voor Feliz Navidad bijna uitverkocht. Ja, je leest het goed! Zoals eerder vermeld gaan de Early Bird-tickets behoorlijk snel. Maar nu een week later gaan ze wel heel erg snel! Wees er snel bij als je nog een kaartje wilt bemachtigen voor 10,- (ex. Fee). Hierna kun je nog steeds kaartjes kopen, maar dit zijn dan de Regular Tickets. Snoozers are losers, let’s go!

Feliz Navidad belooft een groot feest te worden. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. We vertelden je gisteren al dat de salsaband Groove Patada komt optreden! In de aankomende weken zullen je steeds meer vertellen wat er die avond zal gebeuren. Niet alles natuurlijk ;). Ondertussen is het Latin Vibes Team druk bezig om de avond zoveel mogelijk vorm te geven. Veel kunnen we nog niet zeggen, maar het belooft een onvergetelijke avond te worden.

Het grootste Latin kerstfeest ooit gehouden

Daar gaan we voor. De kaartverkoop gaat voorspoedig en we horen uit verschillende hoeken dat de datum 15 december goed gekozen is. Net iets ná Sinterklaas en ruim vóór Kerstmis zodat niemand in kerststress komt te zitten. En omdat december vaak de maand is voor ‘charity’ willen we ook een duit in het zakje doen want met de aankoop van een ticket voor het feest steun je direct twee goede doelen (Stichting Juconi en Stichting Help Colombia). Het wordt een prachtige en historische avond want we gaan namelijk het grootste Latijns-Amerikaanse kerstfeest ooit organiseren. Dit allemaal in Amersfoort. Wees erbij! Koop je tickets direct en neem iedereen mee die je kent.

Koop hieronder direct tickets!

Mis dit Latin Kerstfeest niet! Hier moet je bij zijn.